Първоначално публикувано от ecotronic
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфата не върви добре
Collapse
X
-
Колеги, като ви чета разхода на гориво моя е доста различен. В неделя като пътувах, напълних бутилката до горе и до вчера минах точно 200 км и я напълних на ново и ми събра 18 литра. Което прави 9/100 без климатик.Става въпрос за нормално каране до 100км.
Alfa Romeo 166 2.0 16v T.S
Comment
-
Първоначално публикувано от KARTaL Покажи съобщениеКолеги, като ви чета разхода на гориво моя е доста различен. В неделя като пътувах, напълних бутилката до горе и до вчера минах точно 200 км и я напълних на ново и ми събра 18 литра. Което прави 9/100 без климатик.Става въпрос за нормално каране до 100км.
Comment
-
Първоначално публикувано от KARTaL Покажи съобщениеКолеги, като ви чета разхода на гориво моя е доста различен. В неделя като пътувах, напълних бутилката до горе и до вчера минах точно 200 км и я напълних на ново и ми събра 18 литра. Което прави 9/100 без климатик.Става въпрос за нормално каране до 100км.
Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеДа, ако не те затруднявам. Такава съпоставка ще ми е от полза.Като инсталирам ще пиша.
Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
Comment